در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
حدود چند روز پیش در خیابانی پر ترافیک در حال عبور بودم که عابری با وضعیت جسمی خاص (حرکت با عصای دستی و معلولیت در پا) از عرض خودرو من عبور نمود و بدون برخورد با خودرو بر زمین خورد و بنده با تصور به اینکه به ایشان زدم توقف کردم در همان لحظه با هجوم دیگر عابرین و شاهدین متوجه شدم که با عابر برخوردی نداشتم با اعلان وضعیت به راهنمایی و رانندگی و اورژانس ایشان در محل حادثه حاضر شدن و پس از بررسی محله حادثه و اظهار شد کارشناس تصادفات نیز در گزارش خود اعلام بر عدم برخورد نمود و مسدوم به بیمارستان منتقل گردید که در بیمارستان اعلام شد ایشان از ناحیه پا دچار شکستگی شدید شده در صورتی که در گزارش راهور اعلام شد برخوردی صورت نگرفته پس از طی مراحل قانونی منتظر جواب دادسرای راهور می باشم.

1.رای قاضی پرونده به چه صورت می باشد
2.ترخیص خودرو من به چه صورت است
3.آیا طرف مقابل میتواند به رای اعتراض نماید
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
وقتی کارشناس اعلام کرده که هیچ برخوردی نبوده چرا شما اجازه دادی ماشینو ببرن پارکینگ؟
بله ایشون میتونه به نظر ایشون اعتراض کنه و ممکنه شما مقصر بشید بعد ازاوگ اگه شما اعتراضی نداشنه باشید میتونین درخواست ترخیص ماشینتون رو تقدیم دادگاه کنید.