در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

با دوچرخه تو خیابون و در مسیر درست خودرو جلویی ترمز زد و ترمزم جواب نداد خوردم عقب ماشین

دستمم خورد به چراغ عقبش

هم طلق چراغ شکست هم دست من 1 بخیه

مقصر کیه؟

چون طلق به تنهایی در بازار نبود گفت تو باید پول چراغ کامل رو بدی.

ممنون میشم مقصر رو مشخص کنید
1 پاسخ
توسط (1,540 امتیاز)

با سلام

براساس قوانین ، مقررات و آئین نامه های جاری ، رانندگان و متصدیان کلیه وسایل نقلیه موتوری و غیرموتوری از جمله دوچرخه مکلف و موظفند در هر حال به طور کامل به جلو توجه داشته باشند .

در نتیجه وفق ماده 180 آئین نامه راهنمائی و رانندگی دوچرخه نسبت به خودرو مقصر محسوب می شود .

با تشکر

محمد هدایتی راد

کارشناس حقوق بیمه