در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
مقصر حادثه تصادف وقتی که یکی از خودروها مرتکب جرایم حادثه ساز شده است چه کسی میباشد؟
اینجانب بعد از عبور از چراغ سبز بعد از طی مسافت حدود 50 متر میخواستم از دوربرگردان دور بزنم که خودرویی دیگر با سرعت غیر مجاز و عبور از چراغ قرمز با درب عقب سمت راننده خودروی اینجانب برخورد کرده وباعث چرخیدن 90 درجه ای خودروی اینجانب گردید. همچنین بدلیل استفاده نکردن از ترمز توسط خودروی مذکور درب جلوی خودروی اینجانب هم اسیب شدید دیده است بطوری که هر دو درب سمت راننده بایستی تعویض گردد. مقصر حدثه کیست؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

طبیعتا شخصی که از پشت به شما زده بعلت بی احتیاطی و عدم توجه به جلو مقصره ولی چیزی که اینجا مشکل بوجود میاره اون دور برگردون که شما مجاز به استفاده از اون نبودید ، دوربرگردون ۵۰متر نرسیده به چهارراه برای رانندگان روبرو است که از بار ترافیکی چهارراه کم بشه