در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام.طبق رای دیوان که اخیرا در سایت شناسنامه چاپ شد(تصویر موجود است).بعد از بازنشستگی هم میشود سوابق سخت وزیان آور را بعد از تایید به سوابق بازنشستگی اضافه کرد.

اینجانب از شرکت نیشکر دعبل خزاعی اهوازی با 25سال بیمه وپنج سال سنوات ارفاقی بازنشسته شده ام.اکنون می توانم سوابق سخت وزیان آور  را برای دریافت35 روز حقوق اضافه کنم؟
ممنون
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

در صورت تائید سوابق سخت و زیان آورتان بله می توانید و باید درخواست محاسبه مجدد مستمری را بدهید .

با تشکر