در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
یعنی اگرسابقه کار 16 ساله من به عنوان کارگر زن مشمول قانون کار،  با احتساب سنوات ناشی از سختی کار مورد تایید کمیته مشاغل،  به  20 سال برسد میتوانم بازنشسته شوم؟

یا حتما باید 20 سال سابقه کار اجباری داشته باشم؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

چنانچه در زمان درخواست بازنشستگی مشمول قانون کار باشید و مجموع سابقه پرداخت حق بیمه  و سوابق ارفاقی شما بیست سال باشد، می توانید از مستمری بازنشستگی مورد نظر استفاده نمائید.