در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
خانمی با 11 سال سابقه و 65 سال سن هستم که بازنشسته شدم و حدود 3 ماه است که حقوق بازنشستگی برایم واریز شده . ولی شغلم جزو مشاغل سخت (خبرنگاری ) بوده ، و فکر میکردم بعد از حکم بازنشستگی ، باید برای سختی مشاغل به وزارت کار مراجعه کنم . ولی تامین اجتماعی میگوید که باید قبلش فرم مخصوص را پر میکردم و اکنون نمیشود کاری کرد . آیا راهی برای احیای این موضوع است ؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

شما می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیر بازنشستگی سخت و زیان آور شوید و پس صدپر رای به نفع شما درخواست بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور مستلزم اثبات شغل ، زمان و قطع مستمری قبلی ، پرداخت ۴ درصد حق بیمه توسط کارفرما و صدور حکم جدید میباشد.