در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
مدت دو سال در مغازه شخصی با حقوق ثابت ماهیانه مشغول بودم پس از اخراج بی دلیل،ب اداره کار شکایت کردم و متاسفانه چون حقوق دستی میگرفتم و قرار بوده بیمه کنه ک نکرده و تحقیق میدانی که فقط و فقط رفتن از فامیلهای درجه یک کارفرمایم تحقیق کردند و اونا گفتن درصدی کار میکرده،،

با اینکه هفتا شاهد برای من امضا کردند که حقوق ثابتی میگرفتم.اداره کار به من رای نداده و میگن رابطه کارگر وکارفرمایی شما ثابت نشده

،سوالم اینه تکلیف شاهدان من چی میشه؟گفتن چون شاهدات امضا نکردن ماهی هفتصدحقوقت بوده قبول نیست!!!چرا با اینکه شاهدانم از کسبه محل بودن توی تحقیق میدانی نرفتن از اونا بپرسن؟میتونم کاری کنم ممنون میشم از راهنماییتون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

کلا شاهد داشتن مدرک قوی در اداره کار نیست و باید مدارک دیگری مانند کارت حضور و غیاب ، فیش دریافت حقوق یا گواهی بانک مبنی بر پرداخت حقوق ، معاینات اولیه استخدامی ، گزارش بازرس بیمه و مدارک دیگری را ارائه دهید (حداقل یکی دو تا) . علی  ایحال تا دیر نشده است به هیات حل اختلاف اداره کار شکایت کنید .

با تشکر