در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
با سلام و سپاس  از زحمات کارشناس محترم

من در اردیبهشت سال 95 بدون اعلام عدم نیاز کتبی اخراج شدم. سال 93 و سال 94  قرارداد داشتم. اما سال 95 قرارداد نداشتم. با شکایت به اداره کار در دونوبت بازگشت به کار شدم که کارفرما نپذیرفت و نامه کلانتری تحویل اداره کار شد و حق السعی را تا دی ماه 95 دریافت کردم. و آخرین نوبت جلسه تشخیص در تیرماه 96  بود ( هنوز رای صادر نشده) سوالات من:

1.  با توجه به اینکه کارفرما از ادامه همکاری سرباز زده است سنوات من به چه صورت محاسبه می شود ( به ازای هر سال یک ماه یا یک ماه و نیم)

2. با توجه به اینکه من تا دی ماه 95 حق السعی دریافت کرده ام و  کارفرما هم من را  نپذیرفته و  جلسه آخری (تشخیص) هم در تیر 96 برگزار شده تا چه زمانی حق السعی به من تعلق می گیرد ؟ ( تا آخر 95 یا تا زمان صدور رای؟)

سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
قرارداد سال 95 شما به مدت قرارداد قبلی بطور ضمنی تمدید و کارفرما باید تا پایان قرارداد به شما حقوق و مزایای قانونی را پرداخت کند.
اگر بعد از حکم بازگشت به کار شما از ادامه همکاری منصرف می شدید  سنوات 45 روز به شما تعلق میگرفت.