در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام من یه کارگر دارم ماهی چهار الی پنج روز برام کار میکنه. حقوق و سنوات کاملش روزی چه قدره؟ بیمه هم شاملشه؟ چه نوع قراردادی باید برای چند روز باهاش ببندم

پول چند روز رو واریز میکنم به حسابش، رسید لازمه؟ برای جلوگیری از شکایت باید چی کار کنم؟

تا حالا تسویه حسابی بابت گذشته از ایشون نگرفتم
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
باسلام. شما باید حداقل حقوق و مزایا رو به نسبت تعداد روزهای کارکرد پرداخت کنید و سنوات و عیدی رو هم به همین ترتیب محاسبه و پرداخت کنید. با اینکه به حسابش واریز میکنید ولی اگر رسید تسوه حساب کامل هم بگیرید بهتره.