در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
سلام خدمت کارشناسان محترم

بنده به مدت یکسال در یک کارخانه سنگبری مشغول بکار بوده ام. (از 14فروردین 95 تا 30 اسفند 95) مبلغ عیدی که به من پرداخت شده است یک میلیون و دویست هزار تومان می باشد وقتی اعتراض کردم دلیل ان را پرداخت عیدی به نسبت کارکرد اعلام کردند یعنی فقط روزهایی را که من مشغول بکار بودم را کارکرد بنده منظور کرده اند روزهای جمعه و تعطیلات رسمی و مرخصی ها را کم کرده اند.

ایا این شیوه محاسبه کارکرد در عیدی قانونی است و من نمی توانم اعتراض کنم؟

پس وقتی می گویند عیدی یکسال کارگران حداقل دوبرابر حقوق یک ماه یعنی چه؟
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

با سلام ،چنانچه عنوان شغلی شما کارگر باشد پرداخت عیدی برابراست با دو حداقل حقوق سال مربوطه که مبلغ ان نیز برابر ماههای کارکرد می باشد واگر عنوان شغلی کارمند باشد مبلغ عیدی یک ماه است