در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
با سلام

چنانچه برگشت از ماموریت های روزانه داخلی یا خارج از کشور تاخیر داشته باشد (مثلا پرواز با تاخیر انجام شود)و مامور طی ساعات کاری روز بعد از ماموریت به محل خدمت بازگردد،تکلیف آن روز چیست؟ آیا بایستی به محل خدمت مراجعه نماید یا آن روز نیازی به حضور در محل کار نمی باشد؟ در صورت عدم مراجعه به محل خدمت، آیا غیبت، مرخصی یا گارگرد لحاظ می گردد؟
1 پاسخ
توسط (620 امتیاز)
سلام،
درقانون کار محدودیتی به لحاظ مأموریت پیش بینی نشده است.
تعیین ومیزان آن با رعایت مقاده ماده 46این قانون باتوافق طرفین است.