در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
من قبلا جایی کار میکردم که زودتر از موعد پایان قرارداد بهم گفتن که محل کارو ترک کنم.

با توجه به این که قرارداد دستم نبود نتونستم اون موقع شکایت کنم و  گفتن کاری از دست ما برنمیاد.

 الان میتونم کاری بکنم که برای ایشون پرونده ای تشکیل بشه و مجبور به پاسخگویی بشن که دیگه حق دیگران رو هم مثل من نتونن به راحتی بخورن؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نفرموده اید چه کسی گفته است که کاری از دست شان بر نمی آید :

1-باید کارکرد شما در هیات های تشخصی اداره کار اثبات گردد . برای این کار نیاز دارید به عنوان مثال به فیش حقوق ، گواهی بانک مبنی بر پرداخت حقوق به حسابتان ، تعدادی شاهد (حداقل 3 نفر) که به این موضوع شهادت دهند ، گواهی حقوق به همراه تایید مالیات پرداخت شده  ، لیست حضور و غیاب ، معاینات بدو استخدام ، قرارداد و  ... . در صورت رای مثبت اداره کار می توانید به حقوق قانونی تان برسید .

با تشکر