در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید بنده 6 سال پیش با کارفرما قرارداد امضاء کرده ام و تاکنون قرارداد دیگری بسته نشده است. کارفرما میخواهد به زور با من قرارداد یک هفته ای ببندد.

 عادت کارفرما این است که نسخه ای از قرارداد و فیش حقوقی به کارگر نمی دهد!

 ضمنا بنده فقط یک کپی از قرارداد اولیه دارم ولی مطمئنم که کارفرما هیچی از قرارداد اولیه ندارد. سوال:

 1- نسخه کپی برای شکایت کافی است؟

2- در صورت طرح شکایت کارفرما میتواند قرارداد را قبول نکند؟؟

لازم به یادآوری است که حقوق قید شده در قرارداد اولیه بیشتر از قانون کاراست.

تشکر
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
شما می توانید قرارداد امضا نکنید و در صورت اخراج به اداره کار مراجعه و شکایت کنید. میتوانید حتی نسخه قرارداد را هم ارائه نکنید