در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام خانمی هستم که حدود ۵سال بصورت حق الزحمه ای در صدا و سیما کار کردم و بدون اینکه بیمه شده باشم و حقوقم هم بسیار ناچیز بوده است.و شاید حدود ۷ سال از آن موقع میگذرد و من بخاطر نبود اطلاعات کافی تاکنون هیچ اقدامی نکردم آیا میتوانم بعد از ۷سال برای حقوق و بیمه و سنوات....الان اقدام به شکایت نزد اداره کار کنم؟در هرصورت ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
با جمع آوری مدارک و مستندات میتوانید طرح دعوی نمایید.و موضوع حق بیمه مشمول مرور زمان نمیشود.