در سایر توسط (-1,060 امتیاز)
در تصادف رانندگی که صحنه به هم خورده چطور خسارت بگیریم
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

سلام  گاها اتفاق می‌افتد که صحنه تصادف عمدا یا سهوا قبل از بازدید کارشناسان راهور،  شکل اصلی خود را از دست بدهد که در این صورت کشیدن کروکی اولیه ممکن نیست؛ طرفین حادثه می‌توانند با مراجعه به مراجع قضایی، درخواست بازسازی صحنه حادثه را ارائه کنند. در این مقاله قصد داریم به تصادف صحنه به هم خورده و مدارک لازم برای دریافت خسارت آن بپردازیم:

 تصادف صحنه به هم خورده

اگر یک یا دو طرف حادثه، صحنه تصادف را ترک کنند یا وضعیت خودروها را به شکلی تغییر دهند که امکان ارزیابی کارشناسانه برای افسر پلیس که به محل حادثه آمده وجود نداشته باشد، تصادف صحنه به هم خورده نامیده می‌شود. در این صورت کروکی فرضی بصورت فرم یا غیر‌فرم با توجه به اظهارات طرفین ترسیم می‌شود.

 کروکی غیر فرم

کروکی غیر فرم، شرح حادثه در سربرگ‌های کارشناس دادگستری است که بدون سری و سریال کروکی اصلی است. این نوع کروکی به دلیل نداشتن شماره سری و سریال در سامانه راهور ثبت نمی‌شود. در این موارد افسر ترسیم کننده کروکی، مختار به تایید یا رد اصالت کروکی است.