در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
تصادف رانندگی صحنه به هم خورده چیست  ؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
اگر یک یا هر دو طرف حادثه، صحنه تصادف را به دلايل مختلف ترک نمایند یا وضعیت اتومبیل‌ها را به‌گونه‌ای تغییر دهند که امکان اظهارنظر کارشناسی، برای افسر پلیس راهور ناجا که وارد محل حادثه شده، وجود نداشته باشد، اصطلاحاً این تصادف را ((صحنه به هم خورده)) می‌نامند و در اين صورت كروكي فرضي بصورت فرم یا غیر فرم بنا به اظهارات طرفين ترسيم خواهد شد.

منظور از کروکی غیر فرم شرح حادثه در سربرگهای کارشناس یا کارشناسان رسمی دادگستری بدون دارا بودن سری و سریال کروکی اصلی می‌باشد.

کروکی‌های غیر فرم بعلت نداشتن شماره سری و سریال در سامانه راهور ثبت نمی‌گردند و در صورت استعلام چه بصورت کتبی و چه از سامانه مربوطه اعلام خواهد شد که فاقد هرگونه سابقه خسارت ثبت شده می‌باشند، در این قبیل موارد شخص افسر ترسیم‌کننده کروکی و یا دادگاه ارجاع‌کننده مختار به تأیید یا رد اصالت کروکی خواهند بود.