در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
شرح کامل ترسیم کروکی صحنه به هم خورده به چه صورت می‌باشد؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
بعضاً اتفاق مي‌افتد که صحنه تصادفات عمداً يا سهواً قبل از بازديد کارشناسان راهور، وضعیت اولیه پس از وقوع حادثه را نداشته و بعلت عدم بازديد صحنه تصادف امکان ترسيم کروکي اوليه مقدور نباشد، كه در اين صورت طرفين تصادف با مراجعه به مراجع صالحه قضايي درخواست بازسازي صحنه حادثه را مي‌نمايند.

 با دستور مقام قضايي صحنه تصادف توسط افسران شاغل يا بازنشسته کارشناس تصادفات بازسازي و اظهارنظر کارشناسي مي‌شود.

 کروکی فرضی به این دلیل که به دستور مقام محترم قضایی صادر می‌گردد حکم همان کروکی بدوی را دارد و مورد تأیید کلیه شرکت‌های بیمه و صندوق تأمین خسارت‌های بدنی می‌باشد.

جهت ترسیم کروکی ابتدا می‌بایست علیه آن شخص در مرکز قضایی یک دادخواست تنظیم نمود سپس قاضی پرونده دستور کروکی فرضی را صادر می‌نماید.

در تصادفات صحنه به هم خورده به دلیل حساسیت‌های ویژه‌ای که دارند مواردی چون: گزارش کلانتری، نظریه پزشکی قانونی در خصوص مصدومین و معاینه جسد در خصوص فوت‌شدگان، اظهارات طرفین تصادف، اظهارات شهود، بازدید وسائل نقلیه، بازدید از محل حادثه و سپس تنظیم گزارش و ترسیم کروکی فرضی مدّنظر قرار می‌گیرد.

مدارک مورد نیاز جهت ارائه به شرکت‌های بیمه بستگی به خسارت‌های جانی و مالی دارد که جهت استفاده از هر کدام به قسمت توضیح داده شده در متن کتاب مراجعه گردد.