در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
به نام خدا

در شرکتی کوچک که اعضای هیئت مدیره همانند کارمند در حال کار هستند(با توجه به تازه تاسیس بودن شرکت)

و در نتیجه به عنوان کارمند برای ان‌ها ساعت کار ثبت می‌شود

می‌توان بیمه عمر و تامین اجتماعی(مثلا بر طبق قانون کار) رد کرد؟؟؟؟

شیوه عمل کردن در این حالت چگونه است؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه اعضای هییت مدیره در ثبت شرکتهای در اساسنامه وروزنامه رسمی بعنوان سهامدار قید شده تحت هیچ شرایطی نمیتوانند حقوق بگیر شرکت باشند وفقط میتوانند بعنوان بیمه اختیاری  یا مشاغل آزاد بدون بیمه بیکاری بیمه شوند لذا از نظربیمه تامین اجتمایی نمیتواند از مزایای بیمه بیکاری ویا حتی اخراج از کار استفاده نماید