در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

در ادامه همین سوال اگر عضو هیت مدیره بعنوان عضو موظف در شرکت حقوق ماهیانه دریافت کند و حق بیمه خود را کامل پرداخت کرده باشد یعنی همان 30 درصد ، در صورت اخراج از کار در شرکت و نه اخراج از هیت مدیره می تواند درخواست بیمه بیکاری نماید؟

با تشکر از شما
2 پاسخ
توسط (980 امتیاز)
همراه گرامی ، موضوع باید بررسی شود . اما اگر رابطه استخدامی بین عضو هیات مدیره و شرکت برقرار بوده باشد و قطع رابطه کار خارج از اختیار ایشان بوده باشد با رای مراجع حل اختلاف قابل دریافت است . موضوعی که وجود دارد این است که اعضای هیات مدیره شرکتهای سهامی خاص خودشان اصولا سهامدار شرکت هستند و غیر موظف .