در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام، طبق کدام ماده قانونی یا بخشنامه نباید برای اعضای هیئت مدیره 3درصد بیمه بیکاری پرداخت شود؟ اگر اعضا هیئت مدیره کارمند شرکت باشند و بیمه اجباری داشته باشند چطور؟
3 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

به استناد بند 5 بخشنامه شماره 9 مشترک فنی و درآمد(بیمه کارفرمایان صنفی(اشخاص حقیقی) و مدیران اشخاص حقوقی(غیردولتی)

اما چنانچه این مدیران رابطه مزدبگیری(کارگری-کارفرمایی)با کارگاه داشته باشند و این رابطه قابل اثبات باشد،مشمول قانون کار بوده و بالطبع مشمول کسر حق بیمه 3 درصد نیز خواهند بود.