در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده 5 سال پیش تر شرکت تعاونی درست کردم که مدیرعاملش خودم بودم و بیمه پرداخت میکردم که مشمول بیمه بیکاری بوده یعنی 3 درصد حق بیمه بیکاری را پرداخت میکردم ایا می توانم بیمه بیکاری بروم یا پول اضافی را پس بگیرم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما با ارائه درخواست کتبی و با استناد بخشنامه شماره 9 مشترک فنی و درآمد مبنب بر عدم شمول قانون کار بر کارفرمایان صنفی می توانید خواهان استرداد 3 درصد حق بیمه بیکاری شوید و سازمان تامین اجتماعی موظف است مبلغ مذکور به حساب بستانکاری شرکت منظور یا به حساب اعلامی توسط شرکت واریز نماید.