در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام
یک شرکت تازه تاسیس ثبت کردیم با تعدادی کارگر و کارمند که تا قبل از این بصورت شخص حقیقی فعالیت میکردیم.
الآن که بصورت حقوقی فعالیت داریم میتوانیم بیمه مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره را در لیست بیمه شرکت یا پروژه هایی که برای آنها ردیف پیمان میگیریم رد کنیم؟ اگر میتوانیم به چه نحوی و سمتشان را چه درج کنیم؟
مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره هردو کاملا فعال هستند در کارگاه و دفتر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

با تایید واگذارنده کار مبنی بر فعالیت مدیرعامل یا یکی از اعضای هیات مدیره در پروژه می توان نام یک نفر را در لیست حق بیمه ردیف پیمان با سمت مدیر پروژه درج کرد و پس از پایان پروژه دوباره نام او را در لیست حق بیمه دفتر مرکزی ثبت نمود.