در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (190 امتیاز)
با سلام .

اینجانب کارشناس ارشد حسابداری و عضو انجمن حسابداران خبره ایران که یک انجمن حرفه ای هستش، هستم.

بنده پارسال همراه خانومم یک موسسه خدمات حسابداری به ثبت رسونیدم که بنده مدیر عامل و خانومم رئیس هیات مدیره هستش.

سوالم اینه که آیا امکان داره بنده خودم را بیمه اجباری تامین اجتماعی ثبت نام کنم؟؟ چطوری؟؟ برای سابقه کار لازم دارم بیمه اختیاری یا مشاغل آزاد نمیخوام. سپاسگذارم...
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام
در صورتیکه بجز شغل مدیر عاملی شغلی دیگری در گارگاه دارد ودر ازای انجام ان حقوق دریافت می کند می تواند به اعتبار َان شعل وبرقراری رابطه کارگری وکارفرمایی خود را بیمه اجباری نماید.