در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و روزبخير

براي بنده در يك شركت كه مشغول كار هستم بيمه اجباري رد مي شود.

يك شركت دارم كه رييس هيئت مديره آن هستم،و ليست حقوق بدون بيمه ارسال كردم.

حالا ميخوام بدونم كه آيا در شركت خودم بايد بيمه اجباري رد كنم يا نه؟

اگر بند يا ماده قانوني هم هست لطفا بفرمائيد
1 پاسخ
توسط (580 امتیاز)
اگر سقف معافیت بیمه  ( 7 برابر حداقل دستمزد) را در شرکت اول رد کرده اید نیازی به پرداخت بیمه در شرکت دوم نیست.

البته ارسال لیست بدون پرداخت الزامی است.