در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

کسانی که در لیست بیمه ، عنوان شغلی آنان مدیر عامل یا رئیس هیئت مدیره قید شود ایا بعد از رسیدن به شرایط بازنشستگی می توانند بازنشسته شده و حقوق بازنشستگی بگیرند چون ظاهرا " مشمول بیمه بیکاری نمی شوند ؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،اعضای هیات مدیره هم در صورت پرداخت حق بیمه برابر قانون تامین اجتماعی درصورت ۳۰ سال سابقه بیمه و۵۰ سال سن و یا ۶۰ سال سن و۲۰ سال بیمه یا کمتر از ۲۰ می توانند بازنشسته شوند . موفق باشید