در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام. یک شرکت سهامی خاص داریم.

خود بنده به عنوان سهامدار و عضو هیات مدیره در این شرکت سمت داشتم و علاوه بر اون انجام بخشی از وظایف و کارهای شرکت نیز بر عهده بنده بوده است و به نوعی کارمند شرکت محسوب میشده ام اما هیچگونه سابقه بیمه ای برای این مورد ایجاد نشده است.

آیا امکان ثبت شکایت از شرکت در اداره کار به دلیل سالهایی که بنده بیمه اجباری نشده ام وجود دارد؟ با سپاس
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام چنانچه شغل موظفی و حقوق و مزایا غیر از عنوان مربوط به هیئت مدیره داشته باشید ، شکایت شما امکان پذیر است