در پرداخت حق بیمه توسط
سلام چند ماه پیش شرکتی ثبت کردیم که شش عضو هیات مدیره و سهامدار دارد. از این تعداد سه نفر مشغول کار در شرکت هستند و حقوق دریافت می کنند. چطور می توان این سه نفر را بیمه کرد؟ چون با مراجعه به بیمه گفتند که نمی توان اعضای هیات مدیره صرفا بیمه شده باشند و کارمند دیگری هم نداریم.
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

سلام و وقت بخیر

مدیرعامل ، اعضای هییت مدیره ، کارفرما ، مالک ، صاحبکار ، سهامدار و ... کارگر محسوب نمیشوند فلذا نمیتوانند بصورت بیمه اجباری حق بیمه پرداخت کنند ولی میتوانند خود را در قالب بیمه اختیاری بیمه نمایند.

توجه داشته باشید :

با سه شرط رابطه کارگري و کارفرمايي محقق مي شود:

  • 1- شخصي بودن انجام کار
  • 2- تبعيت حقوقي(رابطه دستوري)
  • 3- تبعيت اقتصادي(رابطه دستمزدي)

رابطه مدير عامل و اعضاء هيئت مديره در قبال شرکت براساس قانون تجارت همانند رابطه وکيل و موکل مي باشد و رابطه دستوری وجود نخواهد داشت.

در صورتي که اعضاء هيئت مديره علاوه بر عضويت در هيئت مديره متصدي مسئوليت ديگري در قبال دريافت حقوق و اجرت معيني باشند به اعتبار اين تصدي و با احراز شرايط سه گانه فوق الذکر مشمول مقررات قانون کار و به تبع آن بیمه بیکاری نيز مي باشند.