در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده بیمه بیکاری دریافت میکنم، آیا با ثبت شرکت به عنوان یکی از اعضای هیات مدیره یا مدیر عامل که حقوقی هم دریافت نمیکنم، بیمه بیکاری بنده قطع و مشمول جریمه میشوم؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

چنانچه رابطه مزدبگیری و یا اشتغال اثبات شود، مقرری بیمه بیکاری قطع خواهد شد.

دقت شود به قید«مجدداً»  در بند الف ماده 8 قانون بیمه بیکاری. یعنی اینکه شخص اشتغال به کار داشته ، اخراج شده و مجدداً اشتغال به کار یافته است. در نتیجه ثبت شرکت، به معنی اشتغال نیست.