در لیست بیمه توسط
در شرکت ما همواره در سالهای گذشته بیمه مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره (که البته در شرکت مشغول به انجام کار تخصصی در پیمانهای شرکت هستند و حقوق بگیر هم هستند) در قالب لیست پیمانهای شرکت رد میشده و مفاصاحساب پیمان هم اخذ میشده است و هیچ مشکلی هم وجود نداشته است. اخیرا شعبه تامین اجتماعی اعلام کرده که تنها یک نفر از اعضای هیئت مدیره (آن هم با تایید واگذارنده پیمان) می تواند در لیست پیمان قرار بگیرد و بیش از یک نفر مجاز نیست. بنده هر چه در قوانین و مقررات بیمه ای جستجو کردم جایی پیدا نکردم که چنین چیزی تصویب شده باشد. تصور بنده این است که این موضوع مبنای قانونی ندارد و صرفا برای اخذ بیشتر حق بیمه از شرکتها تعریف شده است. اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید که آیا دستورالعمل یا بخشنامه یا دستور اداری خاصی در تامین اجتماعی در این رابطه وجود دارد؟ اگر هست چه شماره و تاریخی دارد. ممنون
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با نامه واگذارنده بعنوان نیروی موضوع قرارداد فقط برای یک نفر لیست مورد قبول شعبه قرارخواهد گرفت