در لیست بیمه توسط
کارگاه‌ها و شرکتهایی که پرسنل مورد نیار خود را از طریق شرکتهای خدماتی و تامین نیروی انسانی طی قرارداد پیمان جذب میکنند:
۱- خود سرپرست که قرارداد میبندد میتواند تحت پوشش بیمه شرکت پیمانکار قرار بگیرد؟
۲- آیا این نوع کارگاه‌ها مورد بازرسی قرار میگیرند؟
۳- آیا لازم است که مسئول این کارگاه(کارفرما) به بیمه تامین اجتماعی مراجعه کند؟
۴- اگر محل قرارگیری کارگاه کارفرما در منطقه ای بجز منطقه بیمه‌ای پیمانکار قرار واشته باشد، باز هم در منطقه پیمانکار لیست بیمه ارائه میشود؟ (بطور مسال کارگاه در منطقه شعبه ۲۸ باشد، دفتر و مرکزی که پیمانکار در آن داراد کد کارگاه است منطقه شعبه ۱۲)
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
سرپرست باید تاییدیه کارفرما را جهت بیمه شدن به تامین اجتماعی ارایه نماید

معمولا کارگاههای پیمانکاری بازرسی ندارد

نامه کارفرما جهت اخذ کد کارگاه کفایت مینماید نیاز به حضور کارفرما در شعبه نمیباشد

بیمه باید در محل پیمان دارای کد کارگاهی باشد چون نامه واگذارنده به شعبه محل کارفرما صادر میگردد