در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت شما. خسته نباشید. اگر عضوی از هیئت مدیره از کارمندان حقوق بگیر شرکت نیز باشد آیا اسم ایشان در لیست بیمه می تواند باشد و اگر می تواند حق بیمه ای که پرداخت می کنند چه تفاوتی با کارمندان دیگر دارد؟ آیا کمتر می شود؟ ممنون
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بله می تواند باشد . تفاوت خاصی ندارد . متناسب با ساعت کارکرد برایش بیمه رد کنید .

با تشکر