در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)

به نام خدا

سلام

چند پرسش داشتم

  • اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل یک شرکت سهامی خاص که همگی در خود شرکت به صورت کارمند در حال کار هستند(با توجه به تازه تاسیس بودن شرکت) چگونه می‌توانند از بیمه از جمله بیمه تامین اجتماعی و عمر بهره مند شوند؟
  • چه قانونی برای بیمه چنین حالتی برقرار است؟آیا قانون کار در مورد ان‌ها هم صادق است؟
  • آیا برای بیمه شدن نیاز است که فرد حتما پایان خدمت داشته باشد یا معاف باشد؟ یا کسی که فعلا معافیت تحصیلی دارد هم می‌تواند بیمه شود؟ در حالت کلی اگر کسی دانشجو باشد و در یک شرکت در حال کار، می توان آن را بیمه کرد؟
  • در صورتی که امکان بیمه کردن افراد فوق الذکر وجود دارد، به چه صورتی باید این کار انجام شود؟روند این کار چگونه است؟

خیلی ممنون از پاسختان

1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اعضای هیت مدیره ومدیر عامل باید نسبت به بیمه خویش فرما اقدام نمایند وچنانچه شخصی دارای معافیت تحصیلی یا دانشجو باشد کارکردن این افرار بلامانع میباشد اما سازمان تامین اجتماعی نسبت به واریز بیمه که کسی کارت پایان خدمت دارد یا ندارد کاری ندارد فقط در مواقع نیاز این افراد که کارت پایان خدمت ندارند به مشکل برمیخورند مثل گرفتن بیمه بیکاری یا غیره