در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (109,450 امتیاز)
سلام

روال قانونی تعیین حقوق و افزایش حقوق برای هیئت مدیره موظف و مدیرعاملی که جزو هیئت مدیره هست چیه؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با توجه به اینکه مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره از شمول قانون کار خارج می باشند ، در خصوص دستمزد اعضای هیئت مدیره و مدیر عامل مبلغ معینی پیش بینی نشده و تعیین حقوق به خود اعضای هیئت مدیره یا مجمع عمومی واگذار شده که معمولاً درصد مشخصی از سود سالیانه می باشد. در شرکت های وابسته به دولت ، سقف حقوق مدیران عامل 10 برابر حد اقل حقوق کارکنان بود که الزام به رعایت این سقف هم برداشته شد.

البته مدیر عامل یا عضو هیئت مدیره ممکن است سمت دیگری هم در شرکت داشته باشند که در این صورت بایستی حداقل حقوق مصوب شورای عالی کار برای آنان رعایت شود. عضو موظف، فردی است که ضمن عضویت در هیات مدیره، در همان شرکت یک سمت رسمی را به طور تمام وقت در تصدی داشته باشد. از جمله مدیر عامل، مدیر مالی، مدیر امور حقوقی و قراردادها و غیره. در مورد این افراد از عناوینی همچون مدیر عامل و عضو هیات مدیره ، مدیر مالی و عضو هیات مدیره و غیره در مکاتبات رسمی استفاده می شود.  این گونه افراد در واقع مستخدم شرکت بوده و طبق قرارداد همکاری تمام وقت حقوق و مزایا دریافت می دارند.
اعضایی هم که فقط در هیات مدیره شرکت حضور داشته و صرفاَ در جلسات آن شرکت می کنند، عضو غیرموظف نامیده می شوند و مبنای حقوق تعریف شده ای ندارند.