در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت شما

من به مدت 18 ماه است در شرکتی کار میکنم و مطالباتم هر ماه رو به افزایش است یعنی پرداخت های بسیار نا منظم و به صورت علل الحساب می باشد.بعضا شرایطی پیش می آید که 2-3 ماه دریافتی نداشته ام

کارفرما  عیدی و سنوات را اصلا حساب نمیکند

تا این لحظه بالای 10 میلیون تومان طلب دارم.

میخواستم بدونم آیا با شکایت از کارفر ، و با ملاحضه به عدم پرداخت حقوق و سنوات و عیدی میتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
برای دریافت بیمه بیکاری بایستی ترک کار شما غیر ارادی بوده باشه. ارتباطی هم با عدم دریافت سنوات و عیدی نداره و بابت اینها میتونید شکایت کنید.