در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام .قرارداد بنده پایان اسفند 95 به پایان رسیده است .

 اینجانب تا اول خرداد 96 بدون قرارداد کار کردم و بدون اطلاع به کارفرما دیگر به شرکت مراجعه ننموده و یک شکایت علیه کارفرما جهت درخواست حقوق معوق و سنوات تنظیم نموده ام .

در اداره کار به من گفته شد که این حرکت شما ترک کار میباشد و ممکن است بیمه بیکاری به شما تعلق نگیرد .

ایا این گفته اداره کار ،با توجه به اینکه هیچ قراردادی  نداشته ام ، درست است؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

وقتی بعد از پایان قرارداد ، قراردادی نداشته اید و کار کرده اید یعنی کارگر دائم بوده اید . وقتی بدون اطلاع جدا شده اید یعنی ترک کار کرده اید و یکی از شروط دریافت مقرری بیمه بیکاری غیر ارادی بودن بیکاری است دوست من .

با تشکر