در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
من سال ۹۴  در یک کارگاه بیمه بودم ولی به دلایلی مجبور شدم از اون کارگاه برم و ترک کار کردم و بیمه ام خط خورد  بعد از ۶ ماه برگشتم و دوباره اونجا مشغول به کار شدم  ولی دوباره کارفرما بیمه ی من رو رد نکرد و مدت ۷ ماه برای اون کار کردم و قرارداد هم ندارم در این مدت حقوق من رو تمام و کمال نداده و مبلغ ۴/۶۰۰/۰۰۰ (چهار میلیون و ششصد هزار تومان)  از او طلب دارم و هنوز نداده و الان چهار ماه هست که امروز و فردا میکنه  من از کارفرما پرینت طلبم رو دارم  و شاهد هم دارم که هم کارم بودن و حاظر هستند شهادت بدن  اگر ممکنه برای شکایت راهنماییم کنین
1 پاسخ
توسط (620 امتیاز)
سلامدفعه دوم که مراجعه نمودید از تاریخ ورود کارفرما باید شما را بیمه نمایید در غیر اینصورت از طریق اداره کار درخواست مبنی بر حق بیمه وحوق معوقه وسایر مزایای قانونی را ادعا نمایید برای احراز راتطه کارگری وکارفرمایی پرنت واریز حقوق وبرگه حضور وغیاب ...ومدرکی که ثابت نمایید بغیر از شاهد شما رابطه کارگری با کار فرما داشتید را هیت بنحو شما صادر خواهد شد.