در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
سلام خسته نباشین ببخشین مزاحم شدم بنده تو یه کارخونه ای سنگبری بعنوان حسابدار مشغول بکار شدم از دومین ماه سال جاری بیمه شدم کار پرداز کارخونه کلاه برداری کرده و کلی از بیمه های مارو رد نکرده من تو سیستم کارخونه برا خودمو بقیه ای کارکنان 30روز کارکرد زدمو بیمه اشونو هم رد کردم ولی الان بعد از اگاه شدن از این ماجرا رفتیم از اداره ای بیمه سوابق کارکنان رو در اوردیم که برا من از ماه دوم تا الان 3روز زده شده ومبلغ بیمه رو هم پرداخت کردن من سوالم اینه که من چیکار باید بکنم تا حقم ضایع نشه آیا با شکایت کردن کارپردازمون کاری از پیش میبرم اصلآ راهی هس که من برا این 7ماه بتونم یه کاری بکنم ممنون میشم اگه جواب بدین سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به بیمه نمودن کارگر از روز اول شروع بکار می باشد و در صورتیکه استنکاف نموده باشد شما می بایستی با مراجعه به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل مربوطه و ثبت دادخواست مبنی بر الزام کارفرما به پرداخت حق بیمه اقدام نمائید.