در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)

باسلام و خسته نباشید
این حقیر مدت شش سال در تهیه غذایی بعنوان پیک موتوری کارمیکنم
درصورت امکان جواب بدین ممنون میشم .
این حقیربه  مدت شش سال در تهیه غذا بعنوان پیک موتوری دارم کار میکنم پنج سالش مجرد بودم بصورت شبانه روز کارمیکردم (روزا ازساعت 9صبح میرفتم خرید مغازه انجام میدادم و شبا هم میخوابیدم و هم مواظب اونجا بودم )الان هم یه ساله ازدواج کردم ساعت ده صبح تا ده شب کارمیکنم حقوق دریافتی من یک میلیون و پانصد هزارتومان دریافت میکنم سه ساله حقوقم اضافه نکرده بیمه هم نیستم میگه من مستاجر مسجدم امکان بیمه نیست مدت این شش سالی که کار میکنم فقط حقوق دریافت کردم و یه حقوق بعنوان عیدی گرفتم البته یه خورده  کمتراز حقوقم .نه سنوات ،نه بیمه،نه حق مرخصی نه مسکن و نه بن هیچی دریافت نکردم .

درصورت امکان از شما بزرگوار راهنمایی میخوام اگه لطف کنید ممنون میشم

  1. ایا میتونم شکایت کنم ؟هیچ مدرکی ندارم اما هیات امنا مسجد میونن شش سال کارمیکنم و سه ساله عضو فعال بسیج پایگاه اونجا هستم
  2. شکایت کنم چی گیرم میاد ؟
  3. حساب سرانگشتی حدودا چقد حق من میشه که بهم بدن و چیا میتونم مطالبه کنم
  4. صاحب کارم سه تاوکیل دارن خواهرش،داداشش،ودامادش وکیلن.ایا شکایت کنم با حضور این همه وکیل که صاحب کارم داره  میتونم حقم را بگیرم .

باتشکر فراوانبذکارم بیمه خواستم

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

با سلام

به استناد ماده 187 آیین دادرسی کار اثبات رابطه کارگری بر عهده کارگر است. با گرفتن گواهی و استشهاد از هیأت امنای مسجد و مراجعه به اداره کار محل انجام خدمت و ارائه پرینت حساب واریزی بابت حقوق و تقاضای بازرسی و تحقیق خواسته حق بیمه و پرداخت حق بن و مسکن ، مابه التفاوت حقوق ، عیدی و پاداش و سنوات خود را مطالبه نمائید