در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام،کارفرما مغازه ای را اجاره کرده آیا کارفرما میتواند همان مغازه را به کارگر خود اجاره دهد(با اجاره نامه دستی بین دو نفر ) ضمنا کارفرما به صاحب اصلی مغازه هم اطلاع نداده.حالا کارفرما میخواد سفته کارگر را که برای چی حسن کار بوده را اجرا بگذاره و ادعا کنه که 6ماه اجاره بهم بدهکاره.متاسفانه کارگر در سفته قید نشده برای چی چه چیزی بوده. سپاسگزارم..
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

این سوالتون ، حقوقی هست و باید در مرجع حقوقی بیدبرگ مطرح میشد . اما با اجازه مدیریت بنده پاسخ رو همینجا اعلام کنم

اگر در قرارداد اجاره منعقدهدفی مابین موجر و مستاجر حق انتقال به غیر از مستاجر سلب شده باشد (مستاجر حق انتقال به غیر نداشته باشد )نمیتواند ملک را به دیگری اجاره بدهد.

در غیر اینصورت مستاجر مینواند ملک را در اختیار شخص دیگر یا اشخاص دیگر قرار دهد.