در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (520 امتیاز)
سلام با تشکر از سایت خیلی خوبتون به من خیلی کمک کردین .

من دادگاه رای داده بابت دو سال کار کردن و بیمه نبودن 5 میلیون نقد بهم بده و حق بیمه رو پرداخت کنه .

حالا کارفرما زنگ زده بیا توافق کنیم .میخوام ببینم بابت 2 سال و نیم پرداخت نکردن حق بیمه بیمه چقدر جریمش کرده ؟

من چیکار باید بکنم ؟صلح کنم یا نه ؟مرسی
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام
۱. نخست مشخص شود که مبلغی را که اداره کار تعیین نموده بابت حق السعی ایام بلاتکلیفی است، یا اینکه بابت حقوق معوق و حق بیمه های واریز نشده است؟
۲. اگر بابت حق السعی است، حقوق معوقه بایستی پرداخت شده و اسناد و مدار ک آن جهت بررسی و محاسبه حق بیمه حق السعی به سازمان تامین اجتماعی ارسال شود.
۳. اگر مبلغ مورد نظر بابت حق بیمه های معوقه باشد( به استناد ماده ۱۴۸ قانون کار) مبلغ تقریبی آن بابت هر ماه دو برابر حداقل دستمزد سال زمان صدور رای می باشد.
۳.توافق یا عدم توافق در خصوص حقوق و مزایا با کارفرما به اختیار و تصمیم شماست، اما سابقه پرداخت حق بیمه را جدی تر بررسی فرمایید.
سپاس