در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام و تشکر در حد فاصل سال های 1371 لغایت 1373 درمجموع 713 روز جهت اینجانب لیست بیمه رد نشده بود درطول این سالها چندین بار از کارفرما درخواست پیگیری سوابق بیمه ای را نموده بودم که ترتیب اثر ندادند تا اینکه بالاخره امسال با پرداخت جریمه لیست های دیرکرد موفق به ثبت سوابق بیمه ای شدم اما کارفرما اظهار میدارد که باید7% بیمه سهم کارمند را پرداخت نمایم می خواستم بپرسم که حق کسر این مبلغ رادارند یانه
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
به استناد ماده 36 قانون تأمین اجتماعی كارفرما مسئول‌ پرداخت‌ حق‌ بیمه‌ سهم‌ خود و بیمه‌شده‌ به‌ سازمان‌ می‌باشد و مكلف‌ است‌ در موقع‌ پرداخت‌ مزد یا حقوق‌ و مزایا سهم‌ بیمه‌ شده‌ را كسر نموده‌ و سهم‌ خود را بر آن‌ افزوده‌ به‌ سازمان‌ تأدیه‌ نماید. در صورتی‌ كه‌ كارفرما از كسرحق‌ بیمه‌ سهم‌ بیمه‌شده‌ خودداری‌ كند شخصاً مسئول‌ پرداخت‌ آن‌ خواهدبود.
البته در مورد اجازه کسر اصل حق بیمه معوق شما بایستی مراجع حل اختلاف نظر بدهند ولی کل جریمه به هده کارفرما می باشد.