در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام

بنده 5 ماه در دفتر اگهی مشغول بکار بودم و بدلیل ندادن حقوق دو ماهه و خودداری از پرداخت ترک کار نمودم و برای گرفتن حق و حقوق خود به اداره کار مراجعه نمودم در مدت کار بنده هیچ قراردادی ثبت نکردیم و بیمه هم نشدم ایا بنده میتونم به حق و حقوق دو ماهه خودم برسم اگر بله چطور ؟
2 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
باسلام

هرگونه رسیدگی به اختلافات ناشی ازانجام کارفی مابین کارگروکارفرمابه موجب ماده 157قانونکاربرعهده مراجع اختلاف مستقردرادارات کاراست . فرم دادخواست درادارات کاردا ده شودقابل رسیدگی می باشد، ضمنا" اگرانجام کارشمااحراز گرددچه قراردادشفاهی باشدچه کتبی هردو نافذاست.