در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (170 امتیاز)
سلام برای مابقی ایام بلاتکلیفیم شکایت کردم کار به بازرس رسید و کارفرما تو جلسه گفته بود به کارگاه مراجعه نکردم بازرس هم فک کنم خریده بودند میگه باید قرارداد امضا کنی تا بذارتت سر کار این شرطای کارفرماست منم گفتم قرارداد امضا نمیکنم اونم گفت ترک کار تا میزنم

 حالا کارفرما نامه نوشت اداره کار من ترک کار کردم منم نامه نوشتم که حرفاش کذبه و بعد از گرفتن هر دو رای هم نامه نوشتم که او بنده را به کارکاه راه نداد و برا اینکه به حقم که بازگشت به کاره برسم حکم را به اجرای احکام بردم و قراره تو این ماه اجرائیه اجرا بشه حال با این اوصاف نامه ترک کار کارفرما برا من چی میشه و نتیجه رایم چی میشه؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
برای بازگشت به کار اداره کار به شما رای هیئت حل اختلاف می دهد و شما پس از ابلاغ رای و اخذ اجراییه موظف هستید به همراه مامور کلانتری به محل کار مراجعه نموده و گزارش کلانتری را ضمیمه پرونده اداره کار نمایید.

لازم به ذکر است قانونگذار ابقا به کار کارگر را در صورتی حمایت و تضمین می نماید که کارگر از انجام وظیفه خویش و مراجعه به محل کار سر باز نزند.