در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (109,610 امتیاز)
سوال یکی از کاربران در تلگرام:

سلام

من یه خانم هستم چند ساله در یک کارخانه روزانه ۸ ساعت مشغول بکارم و بیمه شدم بعد ۴ ماه

کارفرما بصورت تعدادی حقوقم میده مگه میشه یه کارگر بیمه باشه و بصورت آماری حقوق بگیره
آیا بعد از ترک کار میتونم شکایت کنم و حق و حقوق این چند ساله رو بگیرم؟؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
بستگی به قرارداد شما داره. اگه قرارداد کار معین باشه بله امکان پذیر هست که تعدادی پرداخت کنه اما اغلب  در کارخانه ها غیر معمول هست.