در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (170 امتیاز)
بنده باعناوین سخت وزیان آوربازنشسته شده ام، آیا میشودبرای مرخصی استحقاقی که ۵ هفته بوده وکارفرما۳۰ روزداده ، میشودبرای ۵ روزی که نداده اقامه دعوا کردوتمام ایام کاری ۲۰ سال راازکارفرما گرفت، واضافه کاری هم همینطور وایام کارکردعادی درسخت وزیان آور۳۶ ساعت باید کارکرد، درصورتی است که ۴۴ ساعت درهفته کارکرده ایم، آیا میشود مابه التفاوت موارفوق (اضافه کاری+مرخصی استحقاقی+ ایام کارکرد) را ازکارفرما گرفت، لطفأتوضیح بفرمایید ازچه طریق وطبق چه مواد قانونی اقدام کنم، باتشکر
2 پاسخ
توسط (880 امتیاز)
دعاوی کارگران بابت مطالبات ناشی از قانون کارومقررات تبعی مشمول مرور زمان نبوده وکارگرانی که مدعی حق وحقوقی از کارفرما بوده وبرای ادعای خود مدارک معتبرو ادله قابل قبولی داشته باشند می توانند درمراجع حل اختلاف قانون کاراقامه دعوی و خواسته خودرا مطرح نمایند.

محبوب یاقوتی