در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
با سلام

در صورتی که حقوق پایه ماهانه فردی 2 میلیون تومان می باشد، حق بن و مسکن، همان 110000 بن و 40000 مسکن می باشد و یا اینکه به نسبت پایه حقوق بالاتر، بن بیشتری به وی تعلق می گیرد؟

با سپاس
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.مزایای حق بن کارکری وحق مسکن با هر پایه حقوقی یکسان میباشد.و هر مبلغی که ابتدای هرسال تعیین گردد،برای تمام حقوقها برابر میباشد.