در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
با سلام من حدود 2 سال در یک شرکت خصوصی مشغول به کارم. بیمه ما فقط زمانی که قرارداد دولتی داریم رد میشه.

بستگی به اینکه قرارداد 6 ماه یا یک سال فرق میکنه. و من در این شرکت قرارداد کار ندارم کارهای مالی و اداری این شرکت رو انجام میدم و الان 6 ماه سابقه پرداخت بیمه رو دارم الان به خاطر اوضاع بد شرکت می خوان یه نیروی مرد استخدام کنن که علاوه بر کارهای من به کارهای بیرون شرکت هم برسه حالا با این شرایط من می تونم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟

یا باید حتما قرارداد داشته باشم؟ و اینکه با توجه به اینکه بیمه من قطع و وصل میشه اصلا بیمه بیکاری به من تعلق می گیره یا نه؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

باید در زمان اعلام عدم نیاز به شما بیمه شده باشید و حداقل هم یک سال حق بیمه پرداخت کرده باشید . در ضمن بهتر است ابتدا پیگیر حق بیمه های پرداخت نشده تان باشید و بعدا پیگیر مقرری بیمه بیکاری شوید .

با تشکر