در بیمه بیکاری توسط (310 امتیاز)
درصورت داشتن قرار داد کار مدت معین متعدد سه ماهه و ۹ماه هر بصورت متوالی در شغل نگهبانی و کلا حدود ۱۵ سال سابقه بیمه که که بجز ۲ سال اخر قرار داد نداشته ام ایا بیمه بیکاری تعلق میگیرد، ایا قراردادهای کار معین با مدت معین چند ماهه ادامه هم حساب میشوند
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

برای گرفتن بیمه بیکاری حداقل شش ماه سابقه کار مورد نیاز است. در صورتیکه دارای قرارداد باشید می بایستی مجموع یکسال آخر قرارداد کار خود را به اضافه نامه عدم نیاز از سوی کارفرما را به واحد بیمه بیکاری اداره کار محل مربوطه ارائه نموده و نسبت به برقراری بیمه بیکاری اقدام نمائید.