در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
با سلام من کارگریک کارخانه هستم بیمه ما همیشه یک ماه دیرتر ریخته میشود می خواستم بدونم اگه به هر دلیلی ما اخراج شویم می توانیم از بیمه بیکاری استفاده کنیم ضمن اینکه بیمه ما یکماه پرداخت نشده است .ممنون
1 پاسخ
توسط (190 امتیاز)
سلام، طبق قانون کار باید شش ماه قبل از اقدام به دریافت بیمه بیکاری بیمتون 6 ماه کامل رد شده باشه و نباید هیچ وقفه ای وجود داشته باشه و گرنه قبول نمیکنند. اما زمانی که اقدام به دریافت بیمه بیکاری میکنید اگر همان ماه قراره بیمتون 6 ماه بشه اگر دیر بریزند اشکالی نداره تا یک ماه دیرکرد مشکلی نیس.

البته قانون 6 ماه هست ولی متاسفانه شعب برای خودشون قانونی ساختند که باید یکسال حتما بیمه رد شده باشه :(