در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
اقا من 95/9/9 از کار اخراج شدم و پنج روز بعد برا بیمه بیکاری اقدام کردن که بالاخره بعد از 2 ماه  و 20 روز حکمم و گرفتم و در تاریخ 95/12/07 مدارکم کامل شد و مستحق دریافت بیمه بیکاری شدم شماره حسابم دادم و کارت کرفتم و تو اموزش فنی حرفه ای ثبت نام کردم خلاصه هفتم اسفند بهم گفتن تموم شدی برو و منتظر باش ببینیم کی حقوقتو واریز میکنن گفتن شاید تا اخر این ماه بریزن جلو عید میخوام بدونم تا عید میگیرم حقوق یا نه بد جور لازم دارم  و موندم جلو عید بی پول لطفا راهنماییم کنین و بگین این ماه حقوق میگیرم یا نه ممن.ن تشکر
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام حقوق بیمه بیکاری هر دو ماه یکبار واریز میشه و از 9/9تا الان حقوق بیکاری رو بایست به حسابتان واریز کنن فقط به این شرط بستگی داره که اسم شما رو درسیستم مکانیزه وارد شده باشد که حقوق رو قبل از عید پرداخت نمایند